Олія жожоба - рішення багатьох косметичних проблем - Краса нашого тіла - Каталог статей - Худнемо разом
Четвер, 28.08.2014, 02:15
Худнемо разом!
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Худнемо! [10]
Поради щодо схуднення, цікаві пропозиції схуднення, як не зірватись і як продовжувати дієту.
Дієти [8]
Описані самі популярні дієти і їх результат.
Спорт [2]
Всі види спорту, що сприяють схудненню. Вправи для схуднення.
Краса нашого тіла [1]
Засоби, методи, способи зробити наше тіло ще красивішим.
Продукти [2]
Характеристики різних продуктів, їх калорійність, вплив на організм, корисність чи шкідливість.
Масаж [1]
Що таке масаж і як його робити? Які бувають види масажів?
Наше опитування
Скільки ви часу можете притримуватись дієти?
Всього відповідей: 452
Статистика

Онлайн всього: 0
Гостей: 0
Користувачів: 0
 Каталог статей
Головна » Статті » Краса нашого тіла

Олія жожоба - рішення багатьох косметичних проблем
Олія жожоба - дійсно універсальний косметичний засіб. Вона ідеально підходить для догляду за шкірою будь-якого типу, її часто використовують для профілактики зморшок навколо очей, лікування вугрового висипу, тріщин і дрібних травм.
Жожоба (в перекладі з латинської означає Simmondsia chinensis - Симмондсія китайська) -  вид гілкових вічнозелених кущів, що росте в посушливих районах південної частини Північної Америки і на Тибеті. Ця рослина здатна витримувати екстремальні добові коливання температури.
Олію жожоба отримують з горіхів рослини методом холодного пресування. 

Ця унікальна речовина насправді є воском. Природні воски служать для контролю вологості, для пом'якшення та захисту зовнішніх оболонок і присутні, в основному, в поверхневих шарах шкіри у людини і тварини або в надземних частинах рослин. 
Віск жожоба дивовижний за своєю багатофункціональностю і за своїм складом дуже схожий з воском, які становлять 25-30% шкірного сала. Змішуючись з інгредієнтами шкірного сала на поверхні шкіри, олія жожоба утворює захисний шар, а біологічно активні речовини легко проникають в глибокі шари шкіри. Проникаючи глибоко в епідерміс, олія жожоба гальмує процеси окислення ліпідів, попереджаючи передчасне старіння і знижуючи ризик ракових захворювань шкіри.
На відміну від інших олій, таких як мінеральні олії, які є приводять до утворення "чорних цяток", олія жожоба забезпечує абсолютно нежирне сухе пом'якшення, затримуючи втрату води і покращуючи стійкість шкіри до зовнішніх впливів. Завдяки великій швидкості проникнення, олія жожоба не закупорює пори і фолікули, тобто, не призводить до утворення "чорних цяток" - комедонів.
Олію жожоба можна використовувати для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо сухою, пересушеною, запаленою. Особливо ефективним буде використання жожоба для старіючої, в'ялої шкіри, при зморшках навколо очей, для лікування проблемної шкіри, вугрової висипки, тріщин, дрібних травм.

Вона застосовується для догляду за губами, особливо сухими, обвітреними, потрісканими, для догляду за шкірою після гоління, прийняття сонячних ванн та водних процедур, для пом'якшення ущільнених ділянок шкіри на долонях, ліктях, підошвах ніг, для зменшення колоїдних рубців, профілактики та усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміні маси тіла, при целюліті. Масло жожоба - один з кращих засобів для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо забарвлених, сухих і ламких.
Введення масла жожоба в склади косметичних засобів дозволяє зменшити вміст антиоксидантів, консервантів і стабілізаторів в косметичних продуктах, підвищуючи тим самим їх безпеку зі збереженням стабільності та ефективності, завдяки високій стійкості олії до окислення і високих температур, його здатності стабілізувати біологічно активні компоненти і дезинфікуючим властивостями.
Категорія: Краса нашого тіла | Додав: svitlik (07.04.2012)
Переглядів: 1726 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:
Copyright Худнемо разом © 2014
Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz
Львівський каталог сайтів Lemky.com Украина-Сегодня: Каталог сайтов